Tervetuloa tutustutumaan hevosurheilumuseon uuteen näyttelyyn ja Siittolanmäen kulttuurimaisemaan
9.4.2014

Museo avaa ovensa ryhmille toukokuussa 11.5.2015 ja yksittäiskävijöille kesänäyttely aukeaa kesäkuussa 6.6. Museo on avoinna 6.9. saakka perjantaisin ja lauantaisin klo 10–16. Pääsymaksu 5 € / hlö (sis. alv 0 %).

Kesän 2015 näyttelyn teemana on Hämeen Ratsurykmentti muistoissamme.

Hämeen Ratsujääkäripataljoona, joka oli Hämeen Ratsurykmentin perinnejoukko-osasto, lakkautettiin 31.12.2014 viimeisenä pataljoonatasoisena ratsuväen joukkoyksikkönä Suomessa. Näyttely kertoo Hämeen Ratsurykmentin vaikutuksesta ja edelläkäynnistä itsenäisen Suomen urheiluratsastuksen kansainvälistymiseen ja kunnioittaa sitä työtä, jolla suomalaista urheiluratsastuksen osaamista nostettiin vuosina 1917–2014.

Tutustumiskierros Siittolanmäellä

Hevosurheilumuseoon tutustumisen lisäksi tarjoamme myös tutustumiskierroksia Siittolanmäen historiaan. Opastetut kierrokset alk. 90 € / max. 25 hlön ryhmä. Isommat ryhmät -10 %. Hevosopistolla on myös kahvi-, ruokailu-, kokoustila- ja majoitusmahdollisuus.

Siittolanmäki on mainio luokkaretkikohde!

Tervetuloa tutustumaan!

Kysy tarjous: info (at) hippolis.fi